Stängsel Uppsala

RING OSS - 018-444 57 21

Om oss

Vi reparerar stängsel i Uppsala

Välkommen till Stängsel service i Uppsala AB! Vi är det vi heter och erbjuder också service när vi bygger stängsel i Uppsala. När ni behöver ett stängsel erbjuder vi alltid alla våra kunder anpassade stängsel i Uppsala. Vi vänder oss till företag, fastighetsbolag, organisationer och privatpersoner som behöver effektiva och starka stängsel i Uppsala, med grindar, staket eller bommar.

Service och reparation av stängsel i Uppsala

Vi är medvetna om att våra kunder behöver stängsel av lite olika anledningar och då kanske vill ha stängsel som fungerar på lite olika sätt. Därför erbjuder vi service, anpassningar, grindar med olika funktion – med eller utan automatik. Vi som arbetar med stängsel i Uppsala har lång erfarenhet av att bygga stängsel i Uppsala, och grindar, staket och bommar. 

Vi kommer ut och servar era stängsel 

Ett stängsel i Uppsala slits ut efter ett tag. Skadas ett stängsel behöver ni omedelbar service och reparation. Vi erbjuder service för alla våra stängsel, inklusive befintliga stängsel som ni kanske redan har och som behöver reparationer. Vi kommer alltid ut och reparerar era stängsel i Uppsala, och vi servar era staket och grindar och bommar.

Kontaktar ni oss kommer vi ut till er och reparerar dem.

Stängsel service i Uppsala AB


Bolandsgatan 15G2
753 23 Uppsala

018-444 57 21

[javascript protected email address]

559151-1521


Stängsel

Staket

Grindar


logo-image

Om Oss

Vi arbetar inom säkerhets- och områdesskyddsbranschen. Med oss som leverantör av stängsel kan ni känna er trygga.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Stängsel service i Uppsala AB

Org nr: 559151-1521
Bolandsgatan 15G2
753 23 Uppsala
Tel: 018-444 57 21

Hitta hit